自分も初めて極ガルにナイトで行ったときに、「初見です」って言ってプレイしましたが、その後2回全滅しました。そしてすぐに除名されました。
自分のプレイが下手だったのは認めますが、こんなに簡単に除名が決まってしまうと新規の人たちがやりづらくなってしまうんじゃないでしょうか...
それに今はIDでも無理に纏めてその纏めに耐えられなかったら暴言を吐く人もいるそうですし、どんどん新規の人たちが減っていってしまいますね...
世の中怖いものです><
自分も初めて極ガルにナイトで行ったときに、「初見です」って言ってプレイしましたが、その後2回全滅しました。そしてすぐに除名されました。
自分のプレイが下手だったのは認めますが、こんなに簡単に除名が決まってしまうと新規の人たちがやりづらくなってしまうんじゃないでしょうか...
それに今はIDでも無理に纏めてその纏めに耐えられなかったら暴言を吐く人もいるそうですし、どんどん新規の人たちが減っていってしまいますね...
世の中怖いものです><
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.