今の投票除名は最初に投票開始した人が匿名なので通ったら儲け物って感じでやる人が居るのが問題ありますね。
抜けたいその人にとっては投票除名が成功すればラッキー、それで嫌気がさして誰かが抜けてもペナを受けなくてラッキー、失敗しても誰にもばれないので問題ナシって感じでとりあえずやっとけってなってる感があります。
私も何回か遭遇して投票しませんでしたが、そういう人が混ざってるだけで続けたくないが抜けたらそいつの思う壺って感じで気分最悪です…。
今の投票除名は最初に投票開始した人が匿名なので通ったら儲け物って感じでやる人が居るのが問題ありますね。
抜けたいその人にとっては投票除名が成功すればラッキー、それで嫌気がさして誰かが抜けてもペナを受けなくてラッキー、失敗しても誰にもばれないので問題ナシって感じでとりあえずやっとけってなってる感があります。
私も何回か遭遇して投票しませんでしたが、そういう人が混ざってるだけで続けたくないが抜けたらそいつの思う壺って感じで気分最悪です…。
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.