ソーサラーをやっている人はわかりますが攻撃時に声が出てないと思います。
以前報告をしたところ不具合らしいので修正予定となっていますが
もう2.1も目前なのに未だに直る気配もないので心配です。
8人PTだと周りが甲高くファーと叫んでるのに
自分含めソーサラー陣がだんまりなので寂しいものです。
黒メインな私としては、声がもっともっとあったほうが戦闘中楽しめると思うんですよね。
2.1でこっそり直ってると嬉しかったり…。
ソーサラーをやっている人はわかりますが攻撃時に声が出てないと思います。
以前報告をしたところ不具合らしいので修正予定となっていますが
もう2.1も目前なのに未だに直る気配もないので心配です。
8人PTだと周りが甲高くファーと叫んでるのに
自分含めソーサラー陣がだんまりなので寂しいものです。
黒メインな私としては、声がもっともっとあったほうが戦闘中楽しめると思うんですよね。
2.1でこっそり直ってると嬉しかったり…。
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.