緊急メンテで直さない理由その1 ユーザーに有利な修正だから
緊急メンテで直さない理由その2 直したら、今週のクリア組がフラグ解除しろとフォーラム大炎上で収集がつかなくなるから
緊急メンテで直さない理由その3 上記問題の鎮火に対して解除よりも今週分まではみんな同じ確率にしたほうが延命になるから
ってとこでしょうかねー。先週とか1、2、4層のドロップが全部アクセサリーでしたし、他の層も再確認してもらいたいですね。
その上で期間限定でドロップ率を逆にしてくれたりとか…ないかなー
緊急メンテで直さない理由その1 ユーザーに有利な修正だから
緊急メンテで直さない理由その2 直したら、今週のクリア組がフラグ解除しろとフォーラム大炎上で収集がつかなくなるから
緊急メンテで直さない理由その3 上記問題の鎮火に対して解除よりも今週分まではみんな同じ確率にしたほうが延命になるから
ってとこでしょうかねー。先週とか1、2、4層のドロップが全部アクセサリーでしたし、他の層も再確認してもらいたいですね。
その上で期間限定でドロップ率を逆にしてくれたりとか…ないかなー
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.