フィールドで絡まれたときや、勝ち目がないと判断したときのタゲ切り用として戦闘中も使えるのだと思います
そうであるなら、ファイターは防御力とHPが有る分、多少不利なのは意図的だろうと考えます
ここで問題とされているようなIDでの使用、少なくとも蛮神戦での使用はそもそも微妙に想定外なんじゃないですかね
そこを基準に見てしまうから不公平に見えるだけな気がします
フィールドで絡まれたときや、勝ち目がないと判断したときのタゲ切り用として戦闘中も使えるのだと思います
そうであるなら、ファイターは防御力とHPが有る分、多少不利なのは意図的だろうと考えます
ここで問題とされているようなIDでの使用、少なくとも蛮神戦での使用はそもそも微妙に想定外なんじゃないですかね
そこを基準に見てしまうから不公平に見えるだけな気がします
スプリント後のTP回復量を前衛、つまりタンクと近接DPSのみ倍にすればどうでしょ?
これなら詩人が更に有利になることもありませんし
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.