おお、Ainsさんの説明も素晴らしい!とずっと密かに感心していたのですが
世界設定チームさんからわざわざ説明していただけてるとは!
とても説明分かりやすかったです。
比べてみると所々Ainsさんの憶測?話と似たところがあるのが面白いですね。
賢者クラスのエーテル使い=シャーレアンの人々だったり、
利用可能の理由が、色々タフな冒険者=魔法を自在に扱える冒険者だったり
とても興味深く楽しいお話、どうもありがとうございました。
しかしヤ・シュトラさん、公式設定で忙しそうですねw
おお、Ainsさんの説明も素晴らしい!とずっと密かに感心していたのですが
世界設定チームさんからわざわざ説明していただけてるとは!
とても説明分かりやすかったです。
比べてみると所々Ainsさんの憶測?話と似たところがあるのが面白いですね。
賢者クラスのエーテル使い=シャーレアンの人々だったり、
利用可能の理由が、色々タフな冒険者=魔法を自在に扱える冒険者だったり
とても興味深く楽しいお話、どうもありがとうございました。
しかしヤ・シュトラさん、公式設定で忙しそうですねw
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.