結局、今回も、オハンイージスとセニュールの間を埋める盾は無しですか…
これでまた回避盾優遇の状況は変わらないんですね。
しかし、忍者がAF3+2とメイジャン回避片手刀やコイン片手刀で十分な働きが出来るのに、
ナイトはオハン又はイージス必須でやっとユニクロ忍者と同等という状況が正常だと考えてるのでしょうか?
開発としてはナイトをどうしたいのか? 本当に理解に苦しみます。
結局、今回も、オハンイージスとセニュールの間を埋める盾は無しですか…
これでまた回避盾優遇の状況は変わらないんですね。
しかし、忍者がAF3+2とメイジャン回避片手刀やコイン片手刀で十分な働きが出来るのに、
ナイトはオハン又はイージス必須でやっとユニクロ忍者と同等という状況が正常だと考えてるのでしょうか?
開発としてはナイトをどうしたいのか? 本当に理解に苦しみます。
|
|
© SQUARE ENIX FINAL FANTASY, SQUARE ENIX, and the SQUARE ENIX logo are registered trademarks of Square Enix Holdings Co., Ltd. Vana'diel , Tetra Master, PLAYONLINE, the PLAYONLINE logo, Rise of the Zilart, Chains of Promathia, Treasures of Aht Urhgan, and Wings of the Goddess are registered trademarks of Square Enix Co., Ltd. The rating icon is a registered trademark of the Entertainment Software Association. All other trademarks are the property of their respective owners. Online play requires internet connection. |

Reply With Quote