スレッド一覧には返信数が表示、
スレッドを開くと件数で表示。
返信数15なら、件数は最初の1+返信数15で件数16なのは間違っては無いのですが
必ず1ずれてるのも気持ち悪いので、件数で統一したほうがキレイじゃないですかね。
スレッド一覧には返信数が表示、
スレッドを開くと件数で表示。
返信数15なら、件数は最初の1+返信数15で件数16なのは間違っては無いのですが
必ず1ずれてるのも気持ち悪いので、件数で統一したほうがキレイじゃないですかね。
1ページを40件に設定しているのですが、
返信数40だと2ページまであって、見落としたりとかします
そろそろ許されても良い頃なんじゃないかな
|
© SQUARE ENIX FINAL FANTASY, SQUARE ENIX, and the SQUARE ENIX logo are registered trademarks of Square Enix Holdings Co., Ltd. Vana'diel , Tetra Master, PLAYONLINE, the PLAYONLINE logo, Rise of the Zilart, Chains of Promathia, Treasures of Aht Urhgan, and Wings of the Goddess are registered trademarks of Square Enix Co., Ltd. The rating icon is a registered trademark of the Entertainment Software Association. All other trademarks are the property of their respective owners. Online play requires internet connection. |