サーバー統合でキャラクター名が重複した場合などで改名問題が発生しています。
私からの提案
・アカウント単位(メイン+倉庫)でログイン時間の多い方に優先権を持たせる。
・両者間で協議する場を設ける。(難しいか・・)
・アンダーバー、数字を名前に付加できるようにする。
外国人みたいにxxx名前xxxってのは日本人にとってはナンセンス
・キャラクター名改名サービスを展開する。
いかがでしょうか?
サーバー統合でキャラクター名が重複した場合などで改名問題が発生しています。
私からの提案
・アカウント単位(メイン+倉庫)でログイン時間の多い方に優先権を持たせる。
・両者間で協議する場を設ける。(難しいか・・)
・アンダーバー、数字を名前に付加できるようにする。
外国人みたいにxxx名前xxxってのは日本人にとってはナンセンス
・キャラクター名改名サービスを展開する。
いかがでしょうか?
|
© SQUARE ENIX FINAL FANTASY, SQUARE ENIX, and the SQUARE ENIX logo are registered trademarks of Square Enix Holdings Co., Ltd. Vana'diel , Tetra Master, PLAYONLINE, the PLAYONLINE logo, Rise of the Zilart, Chains of Promathia, Treasures of Aht Urhgan, and Wings of the Goddess are registered trademarks of Square Enix Co., Ltd. The rating icon is a registered trademark of the Entertainment Software Association. All other trademarks are the property of their respective owners. Online play requires internet connection. |