- 新たなアイテムが追加されました。
- 「モグの預り帳」に対応するアイテムが追加されました。
モグの預り帳【31】イルムティアラ/イルムウエスキット/イルムマニラ/イルムラッパ/イルムファラッシュ
- 新たなアイテムが追加されました。
- 「モグの預り帳」に対応するアイテムが追加されました。
モグの預り帳【31】イルムティアラ/イルムウエスキット/イルムマニラ/イルムラッパ/イルムファラッシュ
- ナレッジランクの判定に影響する項目が追加されました。
- アンバスケードにおいて、リフキン族からプレイヤーに付与される強化効果が正常に付与されなくなる場合がある。
- エミネンス・レコードの目標「アーティファクトを強化」と「アーティファクトを強化2」において、「アーティファクト119+4」の胴装備を装備している場合に目標を達成できない。
- 弓術武器を装備したヒューム男性において、ジョブアビリティ「バウンティショット」を使用した際のエフェクトが正しくない。
- モンストロス・プレッジにおいて、白魔法「プロテア」または白魔法「シェルラ」を詠唱した際、Casting Timeゲージと魔法の発動するタイミングが正しくない。
|
|
© SQUARE ENIX FINAL FANTASY, SQUARE ENIX, and the SQUARE ENIX logo are registered trademarks of Square Enix Holdings Co., Ltd. Vana'diel , Tetra Master, PLAYONLINE, the PLAYONLINE logo, Rise of the Zilart, Chains of Promathia, Treasures of Aht Urhgan, and Wings of the Goddess are registered trademarks of Square Enix Co., Ltd. The rating icon is a registered trademark of the Entertainment Software Association. All other trademarks are the property of their respective owners. Online play requires internet connection. |