- エミネンス・レコードにおいて、以下の追加/変更が行われました。
- 月替わりの目標が差し替わりました。
- ヴァナ・バウトにおいて、以下の追加/変更が行われました。
- 次回開催に向けて新たな目標が追加されました。
- エミネンス・レコード「連絡船に乗って(VB)」の内容が調整されました。
変更前)セルビナ-マウラ連絡船に乗って、バストアサーディンを指定回数釣る。
↓
変更後)セルビナ-マウラ連絡船に乗って、バストアサーディンまたはキュスを指定回数釣る。
- エミネンス・レコードにおいて、以下の追加/変更が行われました。
- 月替わりの目標が差し替わりました。
- ヴァナ・バウトにおいて、以下の追加/変更が行われました。
- 次回開催に向けて新たな目標が追加されました。
- エミネンス・レコード「連絡船に乗って(VB)」の内容が調整されました。
変更前)セルビナ-マウラ連絡船に乗って、バストアサーディンを指定回数釣る。
↓
変更後)セルビナ-マウラ連絡船に乗って、バストアサーディンまたはキュスを指定回数釣る。
|
|
© SQUARE ENIX FINAL FANTASY, SQUARE ENIX, and the SQUARE ENIX logo are registered trademarks of Square Enix Holdings Co., Ltd. Vana'diel , Tetra Master, PLAYONLINE, the PLAYONLINE logo, Rise of the Zilart, Chains of Promathia, Treasures of Aht Urhgan, and Wings of the Goddess are registered trademarks of Square Enix Co., Ltd. The rating icon is a registered trademark of the Entertainment Software Association. All other trademarks are the property of their respective owners. Online play requires internet connection. |
Reply With Quote