ラストリゾート強化はメイン暗黒の私からしたら嬉しいのですが
VITに関する問題はクリWSの弱体より通常攻撃のクリティカル弱体のほうが影響が大きいように思います。
シフ盾や踊なんかの火力の減少もそうですし暗黒がマッハアタッカーになったとしても
通常の火力がこれまたダメージーで与TPマシーンとしてPTからはぶられる。。。
もしPCと敵両方に影響するなら誰が得する修正なんでしょうねー。。サッパリワカラン
ラストリゾート強化はメイン暗黒の私からしたら嬉しいのですが
VITに関する問題はクリWSの弱体より通常攻撃のクリティカル弱体のほうが影響が大きいように思います。
シフ盾や踊なんかの火力の減少もそうですし暗黒がマッハアタッカーになったとしても
通常の火力がこれまたダメージーで与TPマシーンとしてPTからはぶられる。。。
もしPCと敵両方に影響するなら誰が得する修正なんでしょうねー。。サッパリワカラン
|
© SQUARE ENIX FINAL FANTASY, SQUARE ENIX, and the SQUARE ENIX logo are registered trademarks of Square Enix Holdings Co., Ltd. Vana'diel , Tetra Master, PLAYONLINE, the PLAYONLINE logo, Rise of the Zilart, Chains of Promathia, Treasures of Aht Urhgan, and Wings of the Goddess are registered trademarks of Square Enix Co., Ltd. The rating icon is a registered trademark of the Entertainment Software Association. All other trademarks are the property of their respective owners. Online play requires internet connection. |