ゲームを開始する際、必ず聞くヴァナディール・マーチのBGM。
流石に今のは聞き飽きました・・・
今までの流れを見ると、追加ディスク毎に新しいヴァナディール・マーチが更新されている様なのですが、今後の追加ディスク発売が望めない今、今のヴァナディール・マーチを聞き続ける事に・・・。
それもアレなので、コンフィグとかで使用するヴァナディール・マーチを歴代から選択もしくはランダム演奏できるようにならないでしょうか!
個人的にはプロマシアディスクの「unity」で始めたいですw
ゲームを開始する際、必ず聞くヴァナディール・マーチのBGM。
流石に今のは聞き飽きました・・・
今までの流れを見ると、追加ディスク毎に新しいヴァナディール・マーチが更新されている様なのですが、今後の追加ディスク発売が望めない今、今のヴァナディール・マーチを聞き続ける事に・・・。
それもアレなので、コンフィグとかで使用するヴァナディール・マーチを歴代から選択もしくはランダム演奏できるようにならないでしょうか!
個人的にはプロマシアディスクの「unity」で始めたいですw
|
© SQUARE ENIX FINAL FANTASY, SQUARE ENIX, and the SQUARE ENIX logo are registered trademarks of Square Enix Holdings Co., Ltd. Vana'diel , Tetra Master, PLAYONLINE, the PLAYONLINE logo, Rise of the Zilart, Chains of Promathia, Treasures of Aht Urhgan, and Wings of the Goddess are registered trademarks of Square Enix Co., Ltd. The rating icon is a registered trademark of the Entertainment Software Association. All other trademarks are the property of their respective owners. Online play requires internet connection. |