Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Player Alhanelem's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Bastok
    Posts
    10,196
    Character
    Tahngarthor
    World
    Shiva
    Main Class
    SMN Lv 99

    Is it just me or is the header image for the forum missing?

    Topic title. I just see white space where the forum header used to be.
    (0)

  2. #2
    Player Dragoy's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Bastok
    Posts
    1,877
    Character
    Dragoy
    World
    Fenrir
    Main Class
    RNG Lv 99

    €°(((><

    Seems to work for me.

    Header ('forum_logo' inside 'header'): https://forum.square-enix.com/ffxi/i...eader/logo.png

    This one's under the header ('above_body' in 'body'): https://forum.square-enix.com/ffxi/i.../header/bg.png

    Do they load directly from those links?
    (0)
    ...or so the legend says.


  3. #3
    Player Dzspdref's Avatar
    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    386
    Character
    Danallen
    World
    Asura
    Main Class
    PUP Lv 99
    Check now, but the forums header has been there for me also all weekend.
    (0)

  4. #4
    Player Alhanelem's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Bastok
    Posts
    10,196
    Character
    Tahngarthor
    World
    Shiva
    Main Class
    SMN Lv 99
    It's back now, probably just web browser being derp then.
    (0)

  5. #5
    Player Zehira's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    498
    Character
    Zehira
    World
    Asura
    Main Class
    RDM Lv 99
    I found it weird and funny. However, the header has been there for me too. XD
    (0)