(11:42~)
参加者が少ないときでも遊びやすくなるような調整が行なわれました。
少人数のときは、ノートリアスモンスターが呼び出す通常モンスターの数や
再出現時間が減るといったシステムが導入されています。
また、評価システムを追加しました。
ノートリアスモンスターを討伐したときのみではなく、
参加すれば中間評価としてご褒美が得られるようになっています。
フォーラムで要望の多かった「戦闘終了時にレイズを付与」、
「モンスターの感知範囲の縮小」にも対応しています。
(11:42~)
参加者が少ないときでも遊びやすくなるような調整が行なわれました。
少人数のときは、ノートリアスモンスターが呼び出す通常モンスターの数や
再出現時間が減るといったシステムが導入されています。
また、評価システムを追加しました。
ノートリアスモンスターを討伐したときのみではなく、
参加すれば中間評価としてご褒美が得られるようになっています。
フォーラムで要望の多かった「戦闘終了時にレイズを付与」、
「モンスターの感知範囲の縮小」にも対応しています。
|
© SQUARE ENIX FINAL FANTASY, SQUARE ENIX, and the SQUARE ENIX logo are registered trademarks of Square Enix Holdings Co., Ltd. Vana'diel , Tetra Master, PLAYONLINE, the PLAYONLINE logo, Rise of the Zilart, Chains of Promathia, Treasures of Aht Urhgan, and Wings of the Goddess are registered trademarks of Square Enix Co., Ltd. The rating icon is a registered trademark of the Entertainment Software Association. All other trademarks are the property of their respective owners. Online play requires internet connection. |