こんばんは。
最近、ヤグード神BFではよくシーフで出陣するので、トーチ部屋の掃除→とんずら→点火→スペクトラルジグで余裕を持って間に合うようになりました。
移動中、フェイスにぶつかりかけるので、いちいちしまっておかないといけないのが難点ですが。
本音を言うと、ダッシューズ持ち歩かなくてもかなりの余裕で通れるくらい、開閉時間が延びてほしいです。
開閉時間の延長、現代オズトロヤ城と同じくらいにしても問題はないと思うのですが。
こんばんは。
最近、ヤグード神BFではよくシーフで出陣するので、トーチ部屋の掃除→とんずら→点火→スペクトラルジグで余裕を持って間に合うようになりました。
移動中、フェイスにぶつかりかけるので、いちいちしまっておかないといけないのが難点ですが。
本音を言うと、ダッシューズ持ち歩かなくてもかなりの余裕で通れるくらい、開閉時間が延びてほしいです。
開閉時間の延長、現代オズトロヤ城と同じくらいにしても問題はないと思うのですが。
|
© SQUARE ENIX FINAL FANTASY, SQUARE ENIX, and the SQUARE ENIX logo are registered trademarks of Square Enix Holdings Co., Ltd. Vana'diel , Tetra Master, PLAYONLINE, the PLAYONLINE logo, Rise of the Zilart, Chains of Promathia, Treasures of Aht Urhgan, and Wings of the Goddess are registered trademarks of Square Enix Co., Ltd. The rating icon is a registered trademark of the Entertainment Software Association. All other trademarks are the property of their respective owners. Online play requires internet connection. |