1台PCに移行しようと思い、インストールしてコントローラを繋いで動かしてみようと思いましたが
思うように動かせません。
どなたかいい設定案がありましたらご教示ください。
使ってるPCはASUSのノートでコントローラはエレコムのJC-U2912FBKというものになります。
よろしくいお願いします。
1台PCに移行しようと思い、インストールしてコントローラを繋いで動かしてみようと思いましたが
思うように動かせません。
どなたかいい設定案がありましたらご教示ください。
使ってるPCはASUSのノートでコントローラはエレコムのJC-U2912FBKというものになります。
よろしくいお願いします。
心安く穏やかに、行きたいものですねぇ(自戒もこめて)
※:2011/8月のVU以降21から25の間、FFXI-4001エラーで落とされることが多いので、
固定活動日(日月)以外はさっさと諦めてヴァナ内にはいないかもしれません。
|
© SQUARE ENIX FINAL FANTASY, SQUARE ENIX, and the SQUARE ENIX logo are registered trademarks of Square Enix Holdings Co., Ltd. Vana'diel , Tetra Master, PLAYONLINE, the PLAYONLINE logo, Rise of the Zilart, Chains of Promathia, Treasures of Aht Urhgan, and Wings of the Goddess are registered trademarks of Square Enix Co., Ltd. The rating icon is a registered trademark of the Entertainment Software Association. All other trademarks are the property of their respective owners. Online play requires internet connection. |