蛮族に関して本日も嫌がらせでをされ倒されてしまいました。
急ぎの対応してもらいたいと思います。
メインキャラの装備が羨ましいと言う理由だけで嫌がらせの為に倒されるのも困っています。
別としても他の人も挑戦してスムーズなクリア目的をやってほしいから投稿しました。
今後のバージョンアップなども嫌がらせを回避できるようなシステムにしてほしいです。
蛮族に関して本日も嫌がらせでをされ倒されてしまいました。
急ぎの対応してもらいたいと思います。
メインキャラの装備が羨ましいと言う理由だけで嫌がらせの為に倒されるのも困っています。
別としても他の人も挑戦してスムーズなクリア目的をやってほしいから投稿しました。
今後のバージョンアップなども嫌がらせを回避できるようなシステムにしてほしいです。
|
© SQUARE ENIX FINAL FANTASY, SQUARE ENIX, and the SQUARE ENIX logo are registered trademarks of Square Enix Holdings Co., Ltd. Vana'diel , Tetra Master, PLAYONLINE, the PLAYONLINE logo, Rise of the Zilart, Chains of Promathia, Treasures of Aht Urhgan, and Wings of the Goddess are registered trademarks of Square Enix Co., Ltd. The rating icon is a registered trademark of the Entertainment Software Association. All other trademarks are the property of their respective owners. Online play requires internet connection. |