私も年末のWBで復帰して以降神竜BF毎日通ってますがまあアクセ以外出てませんね
やさしいをシーフでしてますが180戦ほどして何もなしはさすがに心折れそうです
マリグナスなら武器全種と防具4~3部位は出てるペースだと思うのですが・・
ちなみにマリグナスはメインと倉庫キャラの2体分取りましたけど
それもある程度の間隔でドロップしてくれるから出来ましたが
神竜はあまりにも虚無すぎて本当に交換レート上げた分装備出る確率上がってるのか疑問です
私も年末のWBで復帰して以降神竜BF毎日通ってますがまあアクセ以外出てませんね
やさしいをシーフでしてますが180戦ほどして何もなしはさすがに心折れそうです
マリグナスなら武器全種と防具4~3部位は出てるペースだと思うのですが・・
ちなみにマリグナスはメインと倉庫キャラの2体分取りましたけど
それもある程度の間隔でドロップしてくれるから出来ましたが
神竜はあまりにも虚無すぎて本当に交換レート上げた分装備出る確率上がってるのか疑問です
|
© SQUARE ENIX FINAL FANTASY, SQUARE ENIX, and the SQUARE ENIX logo are registered trademarks of Square Enix Holdings Co., Ltd. Vana'diel , Tetra Master, PLAYONLINE, the PLAYONLINE logo, Rise of the Zilart, Chains of Promathia, Treasures of Aht Urhgan, and Wings of the Goddess are registered trademarks of Square Enix Co., Ltd. The rating icon is a registered trademark of the Entertainment Software Association. All other trademarks are the property of their respective owners. Online play requires internet connection. |