おそらく意図的に、最近追加したコンテンツはわりと戦利品をでやすくして、相対的にトレハンを価値を低くしてますよね。
なのでそういう発言ができるんだと思いますが、シーフ長くやってる人間からすれば水晶竜なんて悪夢もあるわけで、なかなか受け入れがたい発言ではあります。
こういう昔から荒れる話題は、そういう開発の意図や見込みも含めて発言しないと、反感や不信感を招いてしまうんじゃないでしょうか。
おそらく意図的に、最近追加したコンテンツはわりと戦利品をでやすくして、相対的にトレハンを価値を低くしてますよね。
なのでそういう発言ができるんだと思いますが、シーフ長くやってる人間からすれば水晶竜なんて悪夢もあるわけで、なかなか受け入れがたい発言ではあります。
こういう昔から荒れる話題は、そういう開発の意図や見込みも含めて発言しないと、反感や不信感を招いてしまうんじゃないでしょうか。
|
© SQUARE ENIX FINAL FANTASY, SQUARE ENIX, and the SQUARE ENIX logo are registered trademarks of Square Enix Holdings Co., Ltd. Vana'diel , Tetra Master, PLAYONLINE, the PLAYONLINE logo, Rise of the Zilart, Chains of Promathia, Treasures of Aht Urhgan, and Wings of the Goddess are registered trademarks of Square Enix Co., Ltd. The rating icon is a registered trademark of the Entertainment Software Association. All other trademarks are the property of their respective owners. Online play requires internet connection. |