細分化してスレ立ててみました。
竜騎士全般がここだけで、大分レスが集中して増えてきたので
多かった内容で分けさせてもらいました。
長くなってますができるだけそのまま引用して、内容に合うものを振り分けさせて貰いましたが
(内容が変化しないようにいらないと思った部分だけカット)
取りこぼし等あったら気が付いた方拾ってきて貰えると有難いです。
良ければ利用してください。
細分化してスレ立ててみました。
竜騎士全般がここだけで、大分レスが集中して増えてきたので
多かった内容で分けさせてもらいました。
長くなってますができるだけそのまま引用して、内容に合うものを振り分けさせて貰いましたが
(内容が変化しないようにいらないと思った部分だけカット)
取りこぼし等あったら気が付いた方拾ってきて貰えると有難いです。
良ければ利用してください。
|
© SQUARE ENIX FINAL FANTASY, SQUARE ENIX, and the SQUARE ENIX logo are registered trademarks of Square Enix Holdings Co., Ltd. Vana'diel , Tetra Master, PLAYONLINE, the PLAYONLINE logo, Rise of the Zilart, Chains of Promathia, Treasures of Aht Urhgan, and Wings of the Goddess are registered trademarks of Square Enix Co., Ltd. The rating icon is a registered trademark of the Entertainment Software Association. All other trademarks are the property of their respective owners. Online play requires internet connection. |