AFの打ち直しが出来る様になりますが、IL制の現在でも性能が特殊で装備が固定されてしまう場合があります。
シーフのTH装備や後衛の場合は特にその傾向が強いと思います。
なので、強化後に付けて欲しい性能をユーザーから候補に挙げて、少しでも開発陣の参考になれば・・と思います。
タイトルにジョブ名、本文に付けて欲しい性能と部位(頭胴手脚足)を明記して下さい。
あまりにも現実的では無い性能は無しでお願いします。
AFの打ち直しが出来る様になりますが、IL制の現在でも性能が特殊で装備が固定されてしまう場合があります。
シーフのTH装備や後衛の場合は特にその傾向が強いと思います。
なので、強化後に付けて欲しい性能をユーザーから候補に挙げて、少しでも開発陣の参考になれば・・と思います。
タイトルにジョブ名、本文に付けて欲しい性能と部位(頭胴手脚足)を明記して下さい。
あまりにも現実的では無い性能は無しでお願いします。
|
© SQUARE ENIX FINAL FANTASY, SQUARE ENIX, and the SQUARE ENIX logo are registered trademarks of Square Enix Holdings Co., Ltd. Vana'diel , Tetra Master, PLAYONLINE, the PLAYONLINE logo, Rise of the Zilart, Chains of Promathia, Treasures of Aht Urhgan, and Wings of the Goddess are registered trademarks of Square Enix Co., Ltd. The rating icon is a registered trademark of the Entertainment Software Association. All other trademarks are the property of their respective owners. Online play requires internet connection. |