メジャーVuが最終なりましたけど
アドゥリン自体にある飛空艇乗り場、まぁアドゥリン港もですけど
使用されることもなく終わるのでしょうか?
また移動手段がHPワープや本など色々便利になる反面
飛空艇がもっとも息をしてないのですが、今後何かテコ入れとかあるのでしょうか?
結局飛空艇は密輸クエと最初にカザム行く際しか今利用価値なさげなんですよねー
あと1、2個くらい飛空艇関連クエあったような気はしますけど
メジャーVuが最終なりましたけど
アドゥリン自体にある飛空艇乗り場、まぁアドゥリン港もですけど
使用されることもなく終わるのでしょうか?
また移動手段がHPワープや本など色々便利になる反面
飛空艇がもっとも息をしてないのですが、今後何かテコ入れとかあるのでしょうか?
結局飛空艇は密輸クエと最初にカザム行く際しか今利用価値なさげなんですよねー
あと1、2個くらい飛空艇関連クエあったような気はしますけど
|
© SQUARE ENIX FINAL FANTASY, SQUARE ENIX, and the SQUARE ENIX logo are registered trademarks of Square Enix Holdings Co., Ltd. Vana'diel , Tetra Master, PLAYONLINE, the PLAYONLINE logo, Rise of the Zilart, Chains of Promathia, Treasures of Aht Urhgan, and Wings of the Goddess are registered trademarks of Square Enix Co., Ltd. The rating icon is a registered trademark of the Entertainment Software Association. All other trademarks are the property of their respective owners. Online play requires internet connection. |