コンフロントで合っているのか判らないのが申し訳ないですが、
地上メナスNM戦闘中に他のモンスターが絡んだ事ありませんか?
アクティブモンスが絡んだり、魔法が誤爆してしまったりなど。
ザコでTPためて~というような悠長なバトルじゃないし、
邪魔臭くないですか? あれは仕様なんですかねー。
逆にエリア制限がないからどこまでも連れて行けるし。
(20分制限化によりどこまでもは無理になりますけど)
フルアラ外からの支援もできるように、とかの配慮なんですかね![]()
コンフロントで合っているのか判らないのが申し訳ないですが、
地上メナスNM戦闘中に他のモンスターが絡んだ事ありませんか?
アクティブモンスが絡んだり、魔法が誤爆してしまったりなど。
ザコでTPためて~というような悠長なバトルじゃないし、
邪魔臭くないですか? あれは仕様なんですかねー。
逆にエリア制限がないからどこまでも連れて行けるし。
(20分制限化によりどこまでもは無理になりますけど)
フルアラ外からの支援もできるように、とかの配慮なんですかね![]()
|
© SQUARE ENIX FINAL FANTASY, SQUARE ENIX, and the SQUARE ENIX logo are registered trademarks of Square Enix Holdings Co., Ltd. Vana'diel , Tetra Master, PLAYONLINE, the PLAYONLINE logo, Rise of the Zilart, Chains of Promathia, Treasures of Aht Urhgan, and Wings of the Goddess are registered trademarks of Square Enix Co., Ltd. The rating icon is a registered trademark of the Entertainment Software Association. All other trademarks are the property of their respective owners. Online play requires internet connection. |