コツコツと戦績を貯めてやっとの思いで七支公戦やってみましたが、
昔のビシージみたいで面白かったです。
と、思ったらどうやらD値がさらに上をいく武器が実装されたみたいですね。
次々とコンテンツを追加する予定のようですが、その度に新しい武器がでるとなると、
来年あたりには今のレリック武器のD値の2倍ぐらいの物まででそうですね。
多々調整して抑えたパワーバランスをここで一気に破壊するおつもりでしょうか?
コツコツと戦績を貯めてやっとの思いで七支公戦やってみましたが、
昔のビシージみたいで面白かったです。
と、思ったらどうやらD値がさらに上をいく武器が実装されたみたいですね。
次々とコンテンツを追加する予定のようですが、その度に新しい武器がでるとなると、
来年あたりには今のレリック武器のD値の2倍ぐらいの物まででそうですね。
多々調整して抑えたパワーバランスをここで一気に破壊するおつもりでしょうか?
|
© SQUARE ENIX FINAL FANTASY, SQUARE ENIX, and the SQUARE ENIX logo are registered trademarks of Square Enix Holdings Co., Ltd. Vana'diel , Tetra Master, PLAYONLINE, the PLAYONLINE logo, Rise of the Zilart, Chains of Promathia, Treasures of Aht Urhgan, and Wings of the Goddess are registered trademarks of Square Enix Co., Ltd. The rating icon is a registered trademark of the Entertainment Software Association. All other trademarks are the property of their respective owners. Online play requires internet connection. |