星のきらめきでのアシスタントの雇用日数指定対応、とてもありがたいです。便利になりました。
ですのでもう一声!「アシスタント全員を雇用する」のコマンドをひとつ追加しては頂けませんでしょうか。
不定期ログインで何週間も雇うのはもったいないので毎週入れるときに再雇用しているのですが、
日付変更間際に駆け込んだ時雇用期間が終了してると3人分の時間ロスが半端ないのです‥‥‥
毎日定刻に入れる人には縁のないことでしょうけど、こういう声もあるという事で。
星のきらめきでのアシスタントの雇用日数指定対応、とてもありがたいです。便利になりました。
ですのでもう一声!「アシスタント全員を雇用する」のコマンドをひとつ追加しては頂けませんでしょうか。
不定期ログインで何週間も雇うのはもったいないので毎週入れるときに再雇用しているのですが、
日付変更間際に駆け込んだ時雇用期間が終了してると3人分の時間ロスが半端ないのです‥‥‥
毎日定刻に入れる人には縁のないことでしょうけど、こういう声もあるという事で。
|
© SQUARE ENIX FINAL FANTASY, SQUARE ENIX, and the SQUARE ENIX logo are registered trademarks of Square Enix Holdings Co., Ltd. Vana'diel , Tetra Master, PLAYONLINE, the PLAYONLINE logo, Rise of the Zilart, Chains of Promathia, Treasures of Aht Urhgan, and Wings of the Goddess are registered trademarks of Square Enix Co., Ltd. The rating icon is a registered trademark of the Entertainment Software Association. All other trademarks are the property of their respective owners. Online play requires internet connection. |