パライガじゃなくディスペガを使ってきたので、グラが違うだけではありません。
オークに捨てられて泣いていたヘクトの子をWoodnixたんが拾ってスライムとして育てたとか
そんな裏設定があるんでしたっけ?
パライガじゃなくディスペガを使ってきたので、グラが違うだけではありません。
オークに捨てられて泣いていたヘクトの子をWoodnixたんが拾ってスライムとして育てたとか
そんな裏設定があるんでしたっけ?
すぐ隣に生息するオークが捨てていったヘクトアイズを心優しいWoodnixが拾って一緒につつましく暮らしていたところを
通りすがりの冒険者がフィックしてしまった。と言う悲しいお話ですね
かわりに捨てられたスライムは心優しいヤグード辺りが拾ってあげるんじゃないかな
|
© SQUARE ENIX FINAL FANTASY, SQUARE ENIX, and the SQUARE ENIX logo are registered trademarks of Square Enix Holdings Co., Ltd. Vana'diel , Tetra Master, PLAYONLINE, the PLAYONLINE logo, Rise of the Zilart, Chains of Promathia, Treasures of Aht Urhgan, and Wings of the Goddess are registered trademarks of Square Enix Co., Ltd. The rating icon is a registered trademark of the Entertainment Software Association. All other trademarks are the property of their respective owners. Online play requires internet connection. |