今回のアップもボリュームがなかったです。
人が少なくなっていく状況で混雑解消とか最初にやることじゃないでしょ(´・ω・`)
RMEの納品数を現実的な数字にするだけでも人の流れを分散することだって出来るし
まぁやらないとは思いますが
上位コンテンツを追加したら下位コンテンツは緩和するという開発の方針通りRMEも99までの強化の緩和をしてみたらどうでしょうか?上はD1 隔999、鎮魂武器、箱から取り出した弱い武器をIL119まで強くしてることですしね(´_ゝ`)
今回のアップもボリュームがなかったです。
人が少なくなっていく状況で混雑解消とか最初にやることじゃないでしょ(´・ω・`)
RMEの納品数を現実的な数字にするだけでも人の流れを分散することだって出来るし
まぁやらないとは思いますが
上位コンテンツを追加したら下位コンテンツは緩和するという開発の方針通りRMEも99までの強化の緩和をしてみたらどうでしょうか?上はD1 隔999、鎮魂武器、箱から取り出した弱い武器をIL119まで強くしてることですしね(´_ゝ`)
|
© SQUARE ENIX FINAL FANTASY, SQUARE ENIX, and the SQUARE ENIX logo are registered trademarks of Square Enix Holdings Co., Ltd. Vana'diel , Tetra Master, PLAYONLINE, the PLAYONLINE logo, Rise of the Zilart, Chains of Promathia, Treasures of Aht Urhgan, and Wings of the Goddess are registered trademarks of Square Enix Co., Ltd. The rating icon is a registered trademark of the Entertainment Software Association. All other trademarks are the property of their respective owners. Online play requires internet connection. |