バトルコンテンツに参加するためのコストについて、ギルでも代用できるように
ならないでしょうか?
定期的に追加されるものやアイテムを取ってきて交換するなどいろいろなコストが
用意されていますが、それらとは別で1000ギル程度払うことで参加できるように
して欲しいです。
こうすることで、コストを払えないからコンテンツに参加できないといったこともなくなると思いますし、
攻略方法を試行錯誤することもハードルが低くなるのかなと思いますがいかがでしょうか?
バトルコンテンツに参加するためのコストについて、ギルでも代用できるように
ならないでしょうか?
定期的に追加されるものやアイテムを取ってきて交換するなどいろいろなコストが
用意されていますが、それらとは別で1000ギル程度払うことで参加できるように
して欲しいです。
こうすることで、コストを払えないからコンテンツに参加できないといったこともなくなると思いますし、
攻略方法を試行錯誤することもハードルが低くなるのかなと思いますがいかがでしょうか?
|
© SQUARE ENIX FINAL FANTASY, SQUARE ENIX, and the SQUARE ENIX logo are registered trademarks of Square Enix Holdings Co., Ltd. Vana'diel , Tetra Master, PLAYONLINE, the PLAYONLINE logo, Rise of the Zilart, Chains of Promathia, Treasures of Aht Urhgan, and Wings of the Goddess are registered trademarks of Square Enix Co., Ltd. The rating icon is a registered trademark of the Entertainment Software Association. All other trademarks are the property of their respective owners. Online play requires internet connection. |