VW 過疎化対策として、チケット制が導入されるようですが、
目的の物を取った人が来なくなることに変わりはないと思います。
そこで、取得済みの武器や防具が箱から出た場合、
オーグメントが付くようにしてみてはどうかと考えました。
Lv99 まで解放された今なら、繰り返し足を運ぶ人も出てくるのではないでしょうか?
チケット制と併せて検討して頂けたらいいなと思います。
![]()
VW 過疎化対策として、チケット制が導入されるようですが、
目的の物を取った人が来なくなることに変わりはないと思います。
そこで、取得済みの武器や防具が箱から出た場合、
オーグメントが付くようにしてみてはどうかと考えました。
Lv99 まで解放された今なら、繰り返し足を運ぶ人も出てくるのではないでしょうか?
チケット制と併せて検討して頂けたらいいなと思います。
![]()
日本よくなるといいなぁ。
|
© SQUARE ENIX FINAL FANTASY, SQUARE ENIX, and the SQUARE ENIX logo are registered trademarks of Square Enix Holdings Co., Ltd. Vana'diel , Tetra Master, PLAYONLINE, the PLAYONLINE logo, Rise of the Zilart, Chains of Promathia, Treasures of Aht Urhgan, and Wings of the Goddess are registered trademarks of Square Enix Co., Ltd. The rating icon is a registered trademark of the Entertainment Software Association. All other trademarks are the property of their respective owners. Online play requires internet connection. |