ハックじゃ ハックじゃ 弱体の1段階下がったぞ!!
でNM死んでないといいですね(*´ω`*)
弱体に段階ふますとか、ちょっとなに考えてるかわからないですね
少しでも楽に倒したいから弱体するのであって、敵を倒す過程でするのであって目的ではありません
それを弱体を目的にあーやこーやせいというのは可笑しいのではないですかね
ある程度の装備(まめい)だけで入るのでいいじゃないですか(´・ω・`)
ハックじゃ ハックじゃ 弱体の1段階下がったぞ!!
でNM死んでないといいですね(*´ω`*)
弱体に段階ふますとか、ちょっとなに考えてるかわからないですね
少しでも楽に倒したいから弱体するのであって、敵を倒す過程でするのであって目的ではありません
それを弱体を目的にあーやこーやせいというのは可笑しいのではないですかね
ある程度の装備(まめい)だけで入るのでいいじゃないですか(´・ω・`)
|
© SQUARE ENIX FINAL FANTASY, SQUARE ENIX, and the SQUARE ENIX logo are registered trademarks of Square Enix Holdings Co., Ltd. Vana'diel , Tetra Master, PLAYONLINE, the PLAYONLINE logo, Rise of the Zilart, Chains of Promathia, Treasures of Aht Urhgan, and Wings of the Goddess are registered trademarks of Square Enix Co., Ltd. The rating icon is a registered trademark of the Entertainment Software Association. All other trademarks are the property of their respective owners. Online play requires internet connection. |