開発側が「これでよい」と思って設定したデュナミスの仕様に、たまたま獣使いの仕様がハマりすぎてしまっただけなんでしょうね。
実際にデュナミス以外で獣使いの仕様が(トレハン含めても)全体のバランスに影響及ぼしているとは到底思えませんし。
デュナミスでの貨幣稼ぎに対する獣使い一辺倒の現状は確かに不自然だとは思いますが、修正かけるならデュナミスの弱点システム関連に絞ってもらえたらよいのではと私は考えます。
開発側が「これでよい」と思って設定したデュナミスの仕様に、たまたま獣使いの仕様がハマりすぎてしまっただけなんでしょうね。
実際にデュナミス以外で獣使いの仕様が(トレハン含めても)全体のバランスに影響及ぼしているとは到底思えませんし。
デュナミスでの貨幣稼ぎに対する獣使い一辺倒の現状は確かに不自然だとは思いますが、修正かけるならデュナミスの弱点システム関連に絞ってもらえたらよいのではと私は考えます。
|
© SQUARE ENIX FINAL FANTASY, SQUARE ENIX, and the SQUARE ENIX logo are registered trademarks of Square Enix Holdings Co., Ltd. Vana'diel , Tetra Master, PLAYONLINE, the PLAYONLINE logo, Rise of the Zilart, Chains of Promathia, Treasures of Aht Urhgan, and Wings of the Goddess are registered trademarks of Square Enix Co., Ltd. The rating icon is a registered trademark of the Entertainment Software Association. All other trademarks are the property of their respective owners. Online play requires internet connection. |