北米版の表記については知りませんでしたが、ローカライズのミスなんじゃないですかね。
攻略本にステップの性能は上がらないことは載っていますし、不具合ではないでしょう。
小烏丸について類似の表記があるのは知っています。性能を見て「これ心眼効果アップ&心眼性能アップII~Vと表記されるべきじゃないの?」と思いました。
両方に言えることは75キャップが外れない前提で1段階目の性能を決めたために、キャップ解放&打ち直しでつじつま合わせをした歪みでしょう。
北米版の表記については知りませんでしたが、ローカライズのミスなんじゃないですかね。
攻略本にステップの性能は上がらないことは載っていますし、不具合ではないでしょう。
小烏丸について類似の表記があるのは知っています。性能を見て「これ心眼効果アップ&心眼性能アップII~Vと表記されるべきじゃないの?」と思いました。
両方に言えることは75キャップが外れない前提で1段階目の性能を決めたために、キャップ解放&打ち直しでつじつま合わせをした歪みでしょう。
Last edited by CheddarCheese; 01-08-2014 at 03:51 PM.
|
© SQUARE ENIX FINAL FANTASY, SQUARE ENIX, and the SQUARE ENIX logo are registered trademarks of Square Enix Holdings Co., Ltd. Vana'diel , Tetra Master, PLAYONLINE, the PLAYONLINE logo, Rise of the Zilart, Chains of Promathia, Treasures of Aht Urhgan, and Wings of the Goddess are registered trademarks of Square Enix Co., Ltd. The rating icon is a registered trademark of the Entertainment Software Association. All other trademarks are the property of their respective owners. Online play requires internet connection. |