・・・どこを縦読み?
追記
このスレッドの最初に書いてありますが、開発は幅広いプレイヤーから色々な意見が出る事を望んでます。
竜騎士をやっている人の意見も、やっていない人の意見もあるのが正しい姿であり。
その投稿一つ一つに貴賎はありません。
同様に、初期から竜騎士をやっている人の意見も、アビセアから始めた人の意見も同じ一つの意見です。
議論をする上でこの前提を守れなければ、それはただの個人意思の押し売りにしかならないと思います。
・・・どこを縦読み?
追記
このスレッドの最初に書いてありますが、開発は幅広いプレイヤーから色々な意見が出る事を望んでます。
竜騎士をやっている人の意見も、やっていない人の意見もあるのが正しい姿であり。
その投稿一つ一つに貴賎はありません。
同様に、初期から竜騎士をやっている人の意見も、アビセアから始めた人の意見も同じ一つの意見です。
議論をする上でこの前提を守れなければ、それはただの個人意思の押し売りにしかならないと思います。
Last edited by Hassan; 01-21-2012 at 09:34 PM.
|
© SQUARE ENIX FINAL FANTASY, SQUARE ENIX, and the SQUARE ENIX logo are registered trademarks of Square Enix Holdings Co., Ltd. Vana'diel , Tetra Master, PLAYONLINE, the PLAYONLINE logo, Rise of the Zilart, Chains of Promathia, Treasures of Aht Urhgan, and Wings of the Goddess are registered trademarks of Square Enix Co., Ltd. The rating icon is a registered trademark of the Entertainment Software Association. All other trademarks are the property of their respective owners. Online play requires internet connection. |