運以外の攻略要素があるかどうかだけ、開発からの回答がほしいですね。
ちなみに、1PTで参加できて30分で終わるコンテンツですからライトユーザー向けではないのですか?
「ゲームが下手の人=ライトユーザー」とみなさんが定義されるのであればその限りではないですが・・・・。
今の自分達が100層クリアできないから簡単にしろと言っても耳を傾けてもらえないと思います。
上級者向けと銘打つに相応しい「面白いコンテンツ」になるようにディスカッションしませんか?![]()
運以外の攻略要素があるかどうかだけ、開発からの回答がほしいですね。
ちなみに、1PTで参加できて30分で終わるコンテンツですからライトユーザー向けではないのですか?
「ゲームが下手の人=ライトユーザー」とみなさんが定義されるのであればその限りではないですが・・・・。
今の自分達が100層クリアできないから簡単にしろと言っても耳を傾けてもらえないと思います。
上級者向けと銘打つに相応しい「面白いコンテンツ」になるようにディスカッションしませんか?![]()
|
© SQUARE ENIX FINAL FANTASY, SQUARE ENIX, and the SQUARE ENIX logo are registered trademarks of Square Enix Holdings Co., Ltd. Vana'diel , Tetra Master, PLAYONLINE, the PLAYONLINE logo, Rise of the Zilart, Chains of Promathia, Treasures of Aht Urhgan, and Wings of the Goddess are registered trademarks of Square Enix Co., Ltd. The rating icon is a registered trademark of the Entertainment Software Association. All other trademarks are the property of their respective owners. Online play requires internet connection. |