うーん・・・何と言うか「殴れない敵を作るな」と言うよりも「殴れない敵相手でも貢献できる能力をくれ」と要望した方が建設的ではないでしょうか
はっきり言って11の戦闘って余り完成度の高い物ではないですし・・・
その元凶の一つが「殴る以外能力が無いジョブが大量にあること」だと思います
この辺の問題を「昔からそうなんだからそれでいいんだ」で済ませていてはジョブバランス問題は永遠に解決しないかと
うーん・・・何と言うか「殴れない敵を作るな」と言うよりも「殴れない敵相手でも貢献できる能力をくれ」と要望した方が建設的ではないでしょうか
はっきり言って11の戦闘って余り完成度の高い物ではないですし・・・
その元凶の一つが「殴る以外能力が無いジョブが大量にあること」だと思います
この辺の問題を「昔からそうなんだからそれでいいんだ」で済ませていてはジョブバランス問題は永遠に解決しないかと
|
© SQUARE ENIX FINAL FANTASY, SQUARE ENIX, and the SQUARE ENIX logo are registered trademarks of Square Enix Holdings Co., Ltd. Vana'diel , Tetra Master, PLAYONLINE, the PLAYONLINE logo, Rise of the Zilart, Chains of Promathia, Treasures of Aht Urhgan, and Wings of the Goddess are registered trademarks of Square Enix Co., Ltd. The rating icon is a registered trademark of the Entertainment Software Association. All other trademarks are the property of their respective owners. Online play requires internet connection. |