今回のバージョンアップで阿吽の首飾りが再取得になることをを期待していましたが、何もなかったようなのでフェロー取り直して最初からやり直しかなぁ。
またいきなり無くなった時が怖いですけどw
できれば何かお返事くらいは欲しかったですね。
確認はしているらしい?ようですが対応もコメントもナシではどうしたらよいかわかりませんし。
不具合情報のスレッドにはすべて返信してもよいのでは・・・・
今回のバージョンアップで阿吽の首飾りが再取得になることをを期待していましたが、何もなかったようなのでフェロー取り直して最初からやり直しかなぁ。
またいきなり無くなった時が怖いですけどw
できれば何かお返事くらいは欲しかったですね。
確認はしているらしい?ようですが対応もコメントもナシではどうしたらよいかわかりませんし。
不具合情報のスレッドにはすべて返信してもよいのでは・・・・
|
© SQUARE ENIX FINAL FANTASY, SQUARE ENIX, and the SQUARE ENIX logo are registered trademarks of Square Enix Holdings Co., Ltd. Vana'diel , Tetra Master, PLAYONLINE, the PLAYONLINE logo, Rise of the Zilart, Chains of Promathia, Treasures of Aht Urhgan, and Wings of the Goddess are registered trademarks of Square Enix Co., Ltd. The rating icon is a registered trademark of the Entertainment Software Association. All other trademarks are the property of their respective owners. Online play requires internet connection. |