ステディウィング、5分らしいですね。
私はテストサーバーに入る条件を満たしていないので入れませんが、同志の方は是非使ってみた感想を書いてみてください。
その場合、こういう敵を相手にこう使ったらこのくらい飛竜が飛んでいられました。
なんかのコメントも一緒に付け加えて頂けると、我々も開発もその効果を理解しやすいと思いますので、
注文が多くなってしまい恐縮ですがよろしくお願いします。
ステディウィング、5分らしいですね。
私はテストサーバーに入る条件を満たしていないので入れませんが、同志の方は是非使ってみた感想を書いてみてください。
その場合、こういう敵を相手にこう使ったらこのくらい飛竜が飛んでいられました。
なんかのコメントも一緒に付け加えて頂けると、我々も開発もその効果を理解しやすいと思いますので、
注文が多くなってしまい恐縮ですがよろしくお願いします。
りゅうきし!
|
© SQUARE ENIX FINAL FANTASY, SQUARE ENIX, and the SQUARE ENIX logo are registered trademarks of Square Enix Holdings Co., Ltd. Vana'diel , Tetra Master, PLAYONLINE, the PLAYONLINE logo, Rise of the Zilart, Chains of Promathia, Treasures of Aht Urhgan, and Wings of the Goddess are registered trademarks of Square Enix Co., Ltd. The rating icon is a registered trademark of the Entertainment Software Association. All other trademarks are the property of their respective owners. Online play requires internet connection. |