マーケットボードで買い物をする際に、自分の所持金が見られるとありがたいです。
さっと確認してから買い物始めればいいんですが、連続していろいろ買う時もあるし
いちいちマイキャラの通貨欄開かなくてもわかるようにして欲しい。
マーケットボードで買い物をする際に、自分の所持金が見られるとありがたいです。
さっと確認してから買い物始めればいいんですが、連続していろいろ買う時もあるし
いちいちマイキャラの通貨欄開かなくてもわかるようにして欲しい。
デフォルトで右下に所持金が表示されているはずですが。
私は特に必要を感じなかったので非表示にして困っていません。
PS3だと初期設定ではみえないですね。
どこか弄ればみえるようになりそうかな?
PS3版は、クロスメインコマンドを表示している場合にのみ所持ギルが表示されます。
マーケットボードで買い物する場合、現在は所持ギルが見えないためパッチ2.1で表示されるようになります。
Lastygalle - Community Team
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.