Results 1 to 7 of 7

Thread: Error code: 105

  1. #1
    Player
    Kafeen's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    456
    Character
    Valega Kazenoko
    World
    Excalibur
    Main Class
    CONJURER Lv 50

    Error code: 105

    Does anyone know what Error code: 105 means when trying to reactivate your character?

    I thought I'd already reactivated but I noticed I had my old CC info registered with Click and Buy. I updated my CC info with them which was all accepted but when I try to reactivate my character I get:

    An error has occurred.
    Please confirm the status of any relevant options and then try again.
    For details, please contact the Square Enix Support Center.
    (Error code: 105)

    I've sent a mail to the Support Centre too but they won't reply until at least Monday. Has anyone has the same issue and found a solution?
    (1)

  2. #2
    Player
    Eyn's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    164
    Character
    Vickyle Eyn
    World
    Masamune
    Main Class
    LANCER Lv 50
    Quote Originally Posted by Kafeen View Post
    I updated my CC info with them which was all accepted
    How do you make your update?
    (1)

  3. #3
    Player
    Kafeen's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    456
    Character
    Valega Kazenoko
    World
    Excalibur
    Main Class
    CONJURER Lv 50
    It gave me an option to add a new card because my old one had expired.

    I've found the problem now.

    When I first set up my click and buy account when FFXIV first launched I set a monthly spending limit of £8.99 so that FFXIV would be the only thing going out of it. Now, I tried to activate 6 months of play for £34.14 so it blocked transaction.
    (1)

  4. #4
    Player
    Delsus's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Ul'dah, where else?
    Posts
    3,538
    Character
    Delsus Highwind
    World
    Hyperion
    Main Class
    PUGILIST Lv 50
    Quote Originally Posted by Kafeen View Post
    It gave me an option to add a new card because my old one had expired.

    I've found the problem now.

    When I first set up my click and buy account when FFXIV first launched I set a monthly spending limit of £8.99 so that FFXIV would be the only thing going out of it. Now, I tried to activate 6 months of play for £34.14 so it blocked transaction.
    Haha least you found out what it was, and didnt blame SE like other people with billing problems
    (2)
    Mysidia will always be remembered.


  5. #5
    Player
    DNO's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    979
    Character
    Dno Sensei
    World
    Balmung
    Main Class
    ARCANIST Lv 50
    this is still happening to me and i change that spending limit..... what esle can it be?
    (1)
    It happens every patch, they get over it fast.
    Aggro Icon, Level icon
    Dungeon Timer, Quest markers
    Hate Bar, Jump, Recipe changes in 1.19
    Dark matter, Airship ride
    New repair system (NPCs fixing to 99% and at every camp)
    etc etc ruins immersion bla bla bla not FFXI bla bla bla

  6. #6
    Player
    Delsus's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Ul'dah, where else?
    Posts
    3,538
    Character
    Delsus Highwind
    World
    Hyperion
    Main Class
    PUGILIST Lv 50
    Quote Originally Posted by DNO View Post
    this is still happening to me and i change that spending limit..... what esle can it be?
    Are you sure it has been applied to your account, its a weekend and (atleast in the UK) this type of thing only gets applied on working days.
    (1)
    Mysidia will always be remembered.


  7. #7
    Player
    Kafeen's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    456
    Character
    Valega Kazenoko
    World
    Excalibur
    Main Class
    CONJURER Lv 50
    Quote Originally Posted by DNO View Post
    this is still happening to me and i change that spending limit..... what esle can it be?
    When I was looking for info on it I saw some people had it because they don't allow more than one charge per company, so if you're trying to pay for 2 or more accounts from one Click and Buy account you'll get that error. Other than that, I'm not sure.

    I found out the reason when I tried to buy Crysta instead of paying via the monthly fee, it actually gave the reason then. Have you tried that method of paying instead? If it doesn't work it might point you at what's wrong.
    (1)