アーリーアクセスからやらさせて頂きました、まだまだ紅蓮のリベレーターは途中ですが、中の人たちが本当に生き生きとしてすごく楽しいです・・・・帝国との戦争で凄い状況なのに (゚ー゚;)
今回は1.0のしがらみが無く、全く別物じゃないかと思うぐらいの物語ですね
もうすこし上手く言葉に出来れば良いのですが、言葉が思いつきません (>-<;)
ただこれだけ・・
今まで本当にお疲れさまでした、これからもっと良い作品を御生みくださいませ。
皆様には変なスレッドを立ててしまい申し訳ございません
アーリーアクセスからやらさせて頂きました、まだまだ紅蓮のリベレーターは途中ですが、中の人たちが本当に生き生きとしてすごく楽しいです・・・・帝国との戦争で凄い状況なのに (゚ー゚;)
今回は1.0のしがらみが無く、全く別物じゃないかと思うぐらいの物語ですね
もうすこし上手く言葉に出来れば良いのですが、言葉が思いつきません (>-<;)
ただこれだけ・・
今まで本当にお疲れさまでした、これからもっと良い作品を御生みくださいませ。
皆様には変なスレッドを立ててしまい申し訳ございません
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.

Reply With Quote