発生日時:常に
発生頻度:LBを使用する際に必ず
ワールド名:Fenrir
キャラクター名:Nico Noir
パーティメンバーの有無:有
詩人LBの範囲が本人には見えず、他人からは見える状態です
自分で使用するときには全く見えないので表示されないものと思っていましたが、
たまたまPTに他にも詩人がいて、LBを撃つと範囲が表示されていました
他人の範囲を見たのはLB3のみですが、自分で撃つ際にはLB1〜2の範囲も表示されていません
発生日時:常に
発生頻度:LBを使用する際に必ず
ワールド名:Fenrir
キャラクター名:Nico Noir
パーティメンバーの有無:有
詩人LBの範囲が本人には見えず、他人からは見える状態です
自分で使用するときには全く見えないので表示されないものと思っていましたが、
たまたまPTに他にも詩人がいて、LBを撃つと範囲が表示されていました
他人の範囲を見たのはLB3のみですが、自分で撃つ際にはLB1〜2の範囲も表示されていません
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.