サブストーリークエスト「パパナ借金道」の進行中、目的リストに表示される「「盟友支援 ブレイフロクスの野営地」を攻略してまれに得られるVI号ゴブリ鋼板を入手」の項目を選択しても、マップが表示されない不具合が確認されています。
上記の不具合だけでなくID内に入ったとき最後のボスのところに表示されるはずのオレンジの表示もされません。
表示されないということはやってもアイテム出ないということですよね
サブストーリークエスト「パパナ借金道」の進行中、目的リストに表示される「「盟友支援 ブレイフロクスの野営地」を攻略してまれに得られるVI号ゴブリ鋼板を入手」の項目を選択しても、マップが表示されない不具合が確認されています。
上記の不具合だけでなくID内に入ったとき最後のボスのところに表示されるはずのオレンジの表示もされません。
表示されないということはやってもアイテム出ないということですよね
喜ばしいことにクエを受けていれば非表示でもブレフロハードからアイテムは出ました。
ゼーメルが出ないよゼーメル・・
パッチノートをよく読みましょう。
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.