コンテンツファインダーでクリスタルタワーに突入後、スタートが表示されて先に進んでいくと、左へ曲がったところにも、
右とまっすぐ進んだところにある壁があり、3方向どこへも進めず、アラ24人全員スタート地点後ろにある撤退場所より、撤退しました。
アラ全員、左の壁でさえぎられ進めなかったので個別環境とは関係のないバグだと思います。
コンテンツファインダーでクリスタルタワーに突入後、スタートが表示されて先に進んでいくと、左へ曲がったところにも、
右とまっすぐ進んだところにある壁があり、3方向どこへも進めず、アラ24人全員スタート地点後ろにある撤退場所より、撤退しました。
アラ全員、左の壁でさえぎられ進めなかったので個別環境とは関係のないバグだと思います。
フルアラの先頭を突っ走ると解除されたと出てすぐに消える壁を見ることが出来るので、
左側にも壁がある事そのものは正常なのですが、それが解除されずに進行不能になった訳ですね。
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.