現在のマクロの仕様では、製作などで多くの工程をマクロ化しようとした場合、
1マクロに15行しか記述できないため、複数のマクロにまたがることが多々有ります。
私の場合、数字のアイコンを付けて実行順が分かるようにしているのですが、
現在は青地の数字アイコンしかなく、いくつもの製作レシピをマクロ化しホットバーに登録した場合、
見分けがつきにくくなてしまっています。
アクションやエモートのアイコンが増えるのも嬉しいのですが、
数字アイコンの種類(地の色、数字の色、数字の表記など)を追加して欲しいです。
現在のマクロの仕様では、製作などで多くの工程をマクロ化しようとした場合、
1マクロに15行しか記述できないため、複数のマクロにまたがることが多々有ります。
私の場合、数字のアイコンを付けて実行順が分かるようにしているのですが、
現在は青地の数字アイコンしかなく、いくつもの製作レシピをマクロ化しホットバーに登録した場合、
見分けがつきにくくなてしまっています。
アクションやエモートのアイコンが増えるのも嬉しいのですが、
数字アイコンの種類(地の色、数字の色、数字の表記など)を追加して欲しいです。
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.

Reply With Quote