最後の宝箱で出現したアイテムに対しNEEDを押し、他のPTメンバーは退出したのにアイテムがすぐ入手出来ず時間制限まで待たないとロットにならない事象が発生しました
おそらく他のPTメンバーでPASSすら選択せず退出した人がいた場合発生する事があるように思います
場所:ブレイフロクス(他のIDでも2回発生しています)
現象:宝箱から出たアイテムをロットした結果がすぐ反映されない
おそらくクリスタルタワーの即退出問題による修正のせいだと思います
そのパッチ後から3回ほどこの事象が発生しています
最後の宝箱で出現したアイテムに対しNEEDを押し、他のPTメンバーは退出したのにアイテムがすぐ入手出来ず時間制限まで待たないとロットにならない事象が発生しました
おそらく他のPTメンバーでPASSすら選択せず退出した人がいた場合発生する事があるように思います
場所:ブレイフロクス(他のIDでも2回発生しています)
現象:宝箱から出たアイテムをロットした結果がすぐ反映されない
おそらくクリスタルタワーの即退出問題による修正のせいだと思います
そのパッチ後から3回ほどこの事象が発生しています
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Cookie Policy
This website uses cookies. If you do not wish us to set cookies on your device, please do not use the website. Please read the Square Enix cookies policy for more information. Your use of the website is also subject to the terms in the Square Enix website terms of use and privacy policy and by using the website you are accepting those terms. The Square Enix terms of use, privacy policy and cookies policy can also be found through links at the bottom of the page.