Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Player SMD111's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Posts
    332
    Character
    Kigensuro
    World
    Carbuncle
    Main Class
    SAM Lv 99

    run pol twice sence the nov 9 2015 update

    Sence the Nov 9 2015 update i have had to run pol twice to get it to load
    that means that i need to have pol.exe running twice to get logged in

    the first one uses 1,000 - 1,800 k of memory and never changes but the second uses normal game running memory of 200,000 + k
    (0)

  2. #2
    Player YosemiteYogorockBlondelle's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Blondelle = Windurst, Windy{S}, Bastok All Completed. YoGoRock: Sandy Rank: 10 Sandy {S}: UnComple.
    Posts
    563
    Character
    Yogorock
    World
    Leviathan
    Main Class
    RUN Lv 66
    Quote Originally Posted by SMD111 View Post
    Sence the Nov 9 2015 update i have had to run pol twice to get it to load
    that means that i need to have pol.exe running twice to get logged in

    the first one uses 1,000 - 1,800 k of memory and never changes but the second uses normal game running memory of 200,000 + k
    Sounds like more of a pc function problems, just saying, sorry.
    (0)
    (Yo-Sim-Mit-Tea is the correct pronunciation. It is how its spoken, folks.) Come over & visit awhile to many posted changes to the life of Vana'dial. You can find past posts found by a link, pops up with Char name highlighted, thanks!
    I'm Wishing to see the Greatness in all players suggesting changes to ffxi ahead, here's to the Future of FFXI, Cheers Mate!!.

  3. #3
    Player SMD111's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Posts
    332
    Character
    Kigensuro
    World
    Carbuncle
    Main Class
    SAM Lv 99
    nope i just rebuilt my windows 7 system and its still doing it

    the only thing i can try to do now is redo windows update by update to see if one of those is at fault
    (0)
    Last edited by SMD111; 11-14-2015 at 07:46 AM.

  4. #4
    Player SMD111's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Posts
    332
    Character
    Kigensuro
    World
    Carbuncle
    Main Class
    SAM Lv 99
    just to add to my last post even a fresh install of win7 with out updating it still does it
    (0)

  5. #5
    Player SMD111's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Posts
    332
    Character
    Kigensuro
    World
    Carbuncle
    Main Class
    SAM Lv 99
    i just debuged it with windbg
    and the first one i run is stopping at
    ...
    ModLoad: 005a0000 005ae000 rundll32.exe

    and the second is continuing on
    ...
    ModLoad: 005a0000 005ae000 rundll32.exe
    ModLoad: 00260000 0029a000 image00260000
    ModLoad: 75490000 75513000 C:\Windows\syswow64\CLBCatQ.DLL
    ModLoad: 67200000 67238000 C:\Windows\SysWOW64\dxdiagn.dll
    ...

    so its eather rundll32.exe or image00260000 thats causing this error

    i cant actualy get a crash dump as it never crashes it just stops as if its waiting for in-put from something to continue on
    (0)