Page 9 of 9 FirstFirst ... 7 8 9
Threads 161 to 173 of 173

Forum Top: Website Bugs

  1. Sticky Thread Sticky: Welcome to Forum: Website Bugs!

    The purpose of this forum is to collect reports on issues that players have experienced in FINAL FANTASY XI, the FINAL FANTASY XI Official Website,...

    Started by Foxclon‎, 03-04-2011 12:21 PM
    • Replies: 3
    • Views: 15,782
    03-04-2011, 12:23 PM Go to last post
  1. iPhone - Clunky Reply Function

    Hello, not sure if this is a bug or feedback but I'm sure you'll move it if needs be. The reply function on the smartphone version of the site is...

    Started by slakyak‎, 03-17-2011 06:57 PM
    iphone
    • Replies: 0
    • Views: 2,290
    03-17-2011, 06:57 PM Go to last post
  2. Forums not center aligned (Fix inside)

    I got incredibly irritated at the center align issue of these new forums. So here are the fix's you need to add to center it. There are addons that...

    Started by Kennocha‎, 03-09-2011 11:38 AM
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 16
    • Views: 11,189
    03-17-2011, 02:48 PM Go to last post
  3. Quotes within quotes

    When quoting someone who quoted someone else, the message comes out confusing because only 1 persons text is copied over and 1 set of quote tags...

    Started by GlobalVariable‎, 03-15-2011 11:02 AM
    • Replies: 2
    • Views: 2,632
    03-15-2011, 10:50 PM Go to last post
  4. Misspelled word while registering

    When registering, we are presented with the following line: The word "chose" should instead be "choose". I also suggest changing "the" to "your".

    Started by Keyser‎, 03-13-2011 02:40 PM
    • Replies: 0
    • Views: 2,160
    03-13-2011, 02:40 PM Go to last post
  5. Japanese text when login fails

    Last night I was unable to login to the forums, when I got redirected to the error page it showed the error in Japanese text when the language was...

    Started by Delsus‎, 03-10-2011 04:45 AM
    • Replies: 1
    • Views: 2,678
    03-12-2011, 05:12 AM Go to last post
  6. Unable to Return to Mobile Site

    On my Android device, I unintentionally pressed the "Full Site" button from the smartphone enabled site, and there does not seem to be a way to go...

    Started by Rianon‎, 03-10-2011 01:59 AM
    • Replies: 3
    • Views: 3,089
    03-10-2011, 02:58 AM Go to last post
  7. Forum top shows "Last post" column header, but no info

    There's a "Last post" column on the forum top that seems to indicate there's a place for the latest post info per forum section, but there is no info...

    Started by Zenoxio‎, 03-08-2011 06:16 PM
    bugs, forum
    • Replies: 1
    • Views: 2,925
    03-09-2011, 01:36 PM Go to last post
  8. No permanent link to forums on official website

    There needs to be a link somewhere on the official site for the forums for after the forum launch Topics post gets bumped off the front page.

    Started by Alhanelem‎, 03-09-2011 12:14 PM
    • Replies: 0
    • Views: 3,332
    03-09-2011, 12:14 PM Go to last post
  9. Linkshell Community bug: posts getting eaten

    Details: After pressing "submit" after composing a post on the Linkshell Community, and then opting to return to further edit the post (or being...

    Started by Ziyyigo-Tipyigo‎, 03-09-2011 05:49 AM
    • Replies: 0
    • Views: 2,956
    03-09-2011, 05:49 AM Go to last post
  10. Unnecessarily restrictive handle selection configuration

    The forums restricts a user from creating what should be valid user handles by restricting any user handle containing the string 'arse', and does not...

    Started by Swazy‎, 03-09-2011 12:30 AM
    arse, ass, handle, not really offensive, restrictive
    • Replies: 1
    • Views: 2,372
    03-09-2011, 03:28 AM Go to last post
  11. Access IPhone

    when accessing the forum from a mobile device i always get french as language. there is no option to change it from mobile view. when i change it in...

    Started by Tipira‎, 03-09-2011 12:02 AM
    • Replies: 0
    • Views: 1,849
    03-09-2011, 12:02 AM Go to last post
  12. Thread subscription by instant email not working

    When you post, you have this option: I've selected "Instantly, using email" and even though my topics have gotten replies I have not received...

    Started by Zenoxio‎, 03-08-2011 07:44 PM
    bugs, forum
    • Replies: 0
    • Views: 1,764
    03-08-2011, 07:44 PM Go to last post
  13. I can post but I don't have an active Content ID

    My credit card expired and I haven't been able to update it in PlayOnline due to billing server congestion. But I can still post. >_>

    Started by Zenoxio‎, 03-08-2011 06:05 PM
    bugs, forum
    • Replies: 0
    • Views: 2,322
    03-08-2011, 06:05 PM Go to last post

Page 9 of 9 FirstFirst ... 7 8 9

Thread Display Options

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Order threads in...

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

Icon Legend

Contains unread posts
Contains unread posts
Contains no unread posts
Contains no unread posts
More than 50 replies or 5000 views
Hot thread with unread posts
More than 50 replies or 5000 views
Hot thread with no unread posts
Closed Thread
Thread is closed
Thread Contains a Message Written By You
You have posted in this thread